Ανάμεσα στον Μπαρόχα και Ευρωπαίο τερματοφύλακα διαλέγει η ΑΕΚ

Ανάμεσα στον Μπαρόχα και Ευρωπαίο τερματοφύλακα διαλέγει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Με ιδιαίτερη προσοχή και ψαγμένες επιλογές προχωρά η ΑΕΚ στη μεταγραφική αγορά και αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη προσοχή τη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα. Στην Ενωση έχουν ξεκαθαρίσει τα πλάνα τους και φαίνεται πως πλέον πρόκειται για παιχνίδι που αφορά δύο επιλογές: τον Αλέν Μπαρόχα και ενός τερματοφύλακα από την ευρωπαϊκή ήπειρο, που αποτελεί εξαιρετική, αλλά και δύσκολη περίπτωση.

Για τον Μπαρόχα οι απόψεις είναι συγκλίνουσες. Υπάρχει θετική εικόνα για τις ικανότητες του και στην ηλικία των 26 δείχνει έτοιμος για το άλμα πέραν του Ατλαντικού. Μετά την απόκτηση του Βάργκας η ΑΕΚ δείχνει πολύ ισχυρή στην αγορά της Βενεζουέλας – από εκεί άλλωστε έψαξε και την περίπτωση του πρώτου σκόρερ της περυσινής σεζόν, Τζελμίν Ρίβας – και έχει έτοιμη συμφωνία με την Καράκας και τον διεθνή γκολκίπερ.

Για την ενεργοποίηση της φαίνεται πως απομένει η απόφαση της ΑΕΚ, η οποία φαίνεται πως θα ληφθεί σε συνάρτηση και με τον Ευρωπαίο «άσο» που υπάρχει στο μανίκι. Πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν πως πρόκειται για παίκτη με πλούσιο βιογραφικό, που ωστόσο δεσμεύεται από συμβόλαιο και είναι πολύπλοκη υπόθεση. Στην ΑΕΚ πάντως εκτιμούν πως υπάρχουν καλές πιθανότητες και δουλεύουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X