Τζεμπούρ: "Δε μπορούσα να αρνηθώ στην ΑΕΚ και είμαι χαρούμενος"

Ξανά στα «κιτρινόμαυρα» ο παικταράς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

djebourΟ Ράφικ Τζεμπούρ θα αποτελέσει φέτος το “βαρύ πυροβολικό” της ΑΕΚ, στην προσπάθεια της Ένωσης να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη κατηγορία. Ο “Τρομοκράτης” πείστηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και επέστρεψε στους κιτρινόμαυρους, προκειμένου να τελειώσει τη δουλειά που είχε αφήσει στη μέση, στην πρώτη του παρουσία στην ομάδα.

Ο Τζεμπούρ έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα “lebuteur” μιλώντας κυρίως για την χώρα του, αλλά και και μη κλήση του στην Εθνική ομάδα. Ανέλυσε όλα όσα τον έχουν ενοχλήσει, ενώ αναφέρθηκε ασφαλώς και στην επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που γνωρίζω και ένας πρόεδρος, φίλος που μου το ζήτησε. Για αυτό δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ΑΕΚ και θα προσπαθήσω να συμβάλω στην επιστροφή της στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου“.

Ο Τζεμπούρ ρωτήθηκε γιατί επέλεξε την ΑΕΚ και όχι κάποια άλλη ομάδα;  “Ακούστε, η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Ο πρόεδρος που έδωσε τα κλειδιά στην ομάδα και αυτό είναι μεγάλη τιμή για μένα. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στην ΑΕΚ“.

Χαρακτήρισε “κακή” ανάμνηση την παρουσία του στην Νοτιγχαμ, αφού όπως τόνισε ένιωσε προδωμένος. Ενώ εξήγησε γιατί πανηγύρισε με καλάζνικοφ, τον τίτλο στην Κύπρο.

Όπως θα πρέπει να γνωρίζετε, στην Ελλάδα με αποκαλούν τρομοκράτη, επειδή όταν σκοράρω κάνω χειρονομίες με πολυβόλα. Έτσι στη Κύπρο, κάποιος μου έφερε ένα όπλο. Ηταν μια στιγμή χαράς που ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο“.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X