Η μέρα που έφυγε ο Κετσπάγια

ΑΕΚ: Διέκοψαν το ματς για να γλιτώσουν τον διασυρμό (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sabanantzovic-ketspagia-σαμπαναντζοβιτς-κετσπαγιαΟ Τιμούρ Κετσπάγια αποτέλεσε μια από τις καλύτερες μεταγραφές της ΑΕΚ τη δεκαετία του 1990. Μια μέρα σαν σήμερα ο Γεωργιανός άσος ολοκλήρωνε τη μετακίνηση του στη Νιούκαστλ, δίνοντας τέλος στην παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα.

Τη διετία 92-94 ο Κετσπάγια έκανε εκπληκτικά πράγματα με τη φανέλα της Ανόρθωσης, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της Ένωσης. Ο Τιμούρ έφτασε στη Νέα Φιλαδέλφεια το καλοκαίρι του 1994 και παρά τη δυσπιστία αρκετών, αποτέλεσε μια σπουδαία μεταγραφή. Ο ίδιος είχε να ξεπεράσει και την ατυχία που συνάντησε και μάλιστα απο την αρχή, στο ντεμπούτο του. Ο Κετσπάγια υπέστη κάταγμα στο χέρι στην πρώτη του εμφάνιση, στον προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Ρέιντζερς, στο ιστορικό 2-0 της ΑΕΚ στο “Νίκος Γκούμας”.
Ωστόσο η επιστροφή του στη δράση έφερε σπουδαία αποτελέσματα. Ο Γεωργιανός μέσος προσαρμόστηκε γρήγορα και ketspagia-κετσπαγιαικανοποίησε κάθε προσδοκία. Αγωνίστηκε στην ΑΕΚ για τρεις σεζόν με 84 ματς και 24 γκολ στο πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι του 1997 ακολούθησε η μεταγραφή στη Νιούκαστλ, όπου είχε μια πολύ καλή διετία. Στη συνέχεια ήρθαν τα σύντομα περάσματα απο Γουλβς και Νταντί, αλλά και η επιστροφή στην Κύπρο -που ήταν πια δεύτερη πατρίδα- με την Ανόρθωση απο το 2002 ως το 2006, όταν και τερμάτισε την καριέρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X