Άμεσος στόχος η μεταγραφή του τερματοφύλακα, με τον Μπαρόχα να έχει το προβάδισμα

«Για τον Μπαρόχα ενδιαφέρονται ΑΕΚ, Μπούρσασπορ και δύο ομάδες από Χιλή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

FBL-COPAM2015-BRA-VENΑπό τη στιγμή που ο Τζιοβάνι Παλμιέρι ντος Σάντος συμφώνησε οριστικά να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και να στελεχώσει το ρόστερ της ΑΕΚ, ήταν δεδομένο ότι επόμενος στόχος των ανθρώπων της Ένωσης θα ήταν η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Ανέστη, Βούρα και Ντούνη στη συγκεκριμένη θέση.

Το όνομα του Αλέν Μπαρόχα υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό στα χείλη και στις συζητήσεις μεταξύ των υπευθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος. Για το γεγονός μάλιστα ότι ο γκολκίπερ από τη Βενεζουέλα έχει το προβάδισμα έναντι των υπολοίπων συνοποψηφίων, αποδεικνύεται από το ότι ρόλο στην υπόθεση έχει αναλάβει και ο Ρόναλντ Βάργκας. Οι δύο διεθνείς άσοι της Εθνικής Βενεζουέλας βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία τις τελευταίες μέρες, ακόμα και μετά την κοινή τους παρουσία στο Κόπα Αμέρικα, προκειμένου να κλείσει άμεσα κι αυτή η υπόθεση. Η άφιξη μάλιστα του Βάργκας στην Αθήνα τις επόμενες μέρες, αναμένεται να παίξει το ρόλο της και ως προς το συγκεκριμένο θέμα.

Ο τερματοφύλακας της Καράκας άλλωστε δεν έχει κρύψει με δηλώσεις του ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και την ίδια στιγμή στην Ένωση δεν κρύβουν ότι αποτελεί πλέον την πρώτη τους επιλογή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X