Με τις βαλίτσες στο χέρι o Τζιοβάνι, θέμα χρόνου η μεταγραφή του στην ΑΕΚ

Πρόταση για να "αγοράσει" τον Τζιοβάνι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

giovanniΤα τελευταία “επεισόδια” στο …σίριαλ της μεταγραφής του Τζιοβάνι Παλμιέρι ντος Σάντος αναμένεται να παιχθούν τα επόμενα 24ωρα. Η προγραμματισμένη για χθες μεταμεσονύχτια άφιξη του πατέρα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή στην Αθήνα, προκειμένου να δει πως είναι η κατάσταση στη χώρα μας, ουσιαστικά αποτελεί προάγγελο θετικών εξελίξεων.

Οι εκπρόσωποι του 26χρονου αμυντικού της Φλουμινένσε τον έχουν ενημερώσει εδώ και μέρες σχετικά με την πρόταση της ΑΕΚ κι αυτός έχει ήδη δώσει θετική απάντηση για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Το γεγονός όμως ότι εδώ και αρκετές μέρες τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο “πυροβολούν” την Ελλάδα με όλες τις εξελίξεις, έχουν κάνει τον Βραζιλιάνο να ανησυχεί.

Αυτός είναι και ο λόγος της παρουσίας του πατέρα του στην Αθήνα, προκειμένου τόσο να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνία, όσο και για να δει ο ίδιος την κατάσταση που επικρατεί στο μέρος που αναμένεται να ζήσει ο γιος του τα επόμενα χρόνια. Από την πλευρά της Ένωσης, ανεπίσημα γίνεται λόγος για τυπικό θέμα, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα, όταν και ο Τζιοβάνι θα αφιχθεί στη χώρα μας. Ο αμυντικός της Φλουμινένσε βρίσκεται με τις …βαλίτσες στο χέρι και περιμένει ειδοποίηση, όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις, προκειμένου να πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα και να ενσωματωθεί άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X