Μπαρόχα: "Το Κόπα Αμέρικα με βοήθησε να ωριμάσω"

Βλέπει Μπαρόχα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

barojaΟ Αλέν Μπαρόχα ολοκλήρωσε τις διακοπές του και παίρνει πλέον μέρος στις προπονήσεις της Καράκας FC. To πρωτάθλημα της Βενεζουέλας ξεκινά στις 12 Ιουλίου και ο υποψήφιος γκολκίπερ για την ΑΕΚ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων στην εμπειρία του Κόπα Αμέρικα.

«Δεν θα μπορούσα να κάνω καλύτερη προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, καθώς συμμετείχα στο Κόπα Αμέρικα με την Εθνική ομάδα. Έχω αγωνιστικό ρυθμό σε σημαντικά παιχνίδια και είμαι έτοιμος για ότι κι αν φέρει το άμεσο μέλλον.

Το Κόπα Αμέρικα με βοήθησε να ωριμάσω ποδοσφαιρικά, αλλά και ως άνθρωπος. Οτιδήποτε μαθαίνω σε αυτή την περίοδο της καριέρας μου με βοηθά να γίνομαι καλύτερος. Οι συμμετοχές με την Εθνική πάντα δίνουν αυτοπεποίθηση ενόψει των αγώνων σε συλλογικό επίπεδο.

Σχετικά με την αλλαγή προπονητή τερματοφυλάκων στην Καράκας και τη νέα συνεργασία με τον Βισέντε Ροσάλες πρόσθεσε:

«Γνωρίζω καλά τον Βισέντε από την παλιότερη συνεργασία που είχαμε στην ομάδα. Πάντα μας προετοιμάζει πολύ καλά και έχει πολλές ιδέες γύρω από την προπόνηση. Σίγουρα θα δουλέψουμε καλά μαζί του, καθώς έχει πολύτιμη εμπειρία».

Οι δηλώσεις του Μπαρόχα έγιναν για τον δικτυακό τόπο του συλλόγου του και ήταν λογικό να μην υπάρξει αναφορά σε μεταγραφικό ενδιαφέρον, αν και είναι δεδομένο πως μεταξύ άλλων και η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X