Ο Γκιλέρμε Μιράντα «πίσω» από τον Τζιοβάνι

Ο Γκιλέρμε Μιράντα «πίσω» από τον Τζιοβάνι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alef-jogador-do-olympique-fra-matheus-pereira-guilherme-miranda-agente-fernando-garcia-investidor-e-malcom-se-encontraram-em-marselha-1418159712627_615x300Χθες ΑΕΚ και «Elenko Sports» έδωσαν τα χέρια για την απόκτηση του Τζιοβάνι, με την Ενωση να κλείνει έτσι το κενό που είχε στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Και δη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας πάρει ένα από τα καλύτερα ονόματα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος σε πολύ καλή ηλικία. Ο 26χρονος μάλιστα δείχνει έτοιμος να κάνει το βήμα προς την Ευρώπη και βλέπει την ΑΕΚ ως μεγάλη ευκαιρία.

Η ΑΕΚ μάλιστα με το deal με την «Elenko Sports» ανοίγει μία μεγάλη… πόρτα στην άλλη πλευρά του ατλαντικού σε μια «πλούσια» αγορά. Βεβαίως όπως αναφέρουν και βραζιλιάνικα ΜΜΕ σήμερα πίσω από τον Τζιοβάνι και το deal με την ΑΕΚ βρίσκεται ο μάνατζερ της εταιρίας Γκιλέρμε Μιράντα (στην μέση της φωτογραφίας) που διαχειρίζεται αρκετούς παίκτες.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X