Αμαραντίδης: "Λέει ψέματα ο Γεωργέας"

Αμαραντίδης: "Λέει ψέματα ο Γεωργέας"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

amarantidisΟ Δημήτρης Αμαραντίδης διέψευσε τον Νίκο Γεωργέα και τα όσα ο αμυντικός της ΑΕΚ κατήγγειλε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, καταθέτοντας για το ματς Ολυμπιακού-Βέροιας.

«Γι’ αυτό το θέμα λέει ψέματα, νομίζω ότι λέει ψέματα, δεν έχω ακούσει κάτι από τον Λαναρή. Δεν είδα χαλαρότητα, παίξαμε το παιχνίδι μας αλλά ήταν μεγάλη η πίεση. Αυτά τα γκολ μπαίνουνε και θα μπούνε και άλλα τέτοια γκολ.

Ήταν ο Λαναρής στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, αλλά εγώ δεν άκουσα τίποτα. Μας έδωσε οδηγίες, δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου. Μας έδωσε οδηγίες για το δεύτερο ημίχρονο, τίποτα άλλο, δεν υπέπεσε κάτι άλλο στην αντίληψή μου. Ο Λαναρής ήταν μαζί με τον Καλαϊτζίδη μέσα στα αποδυτήρια και έδιναν οδηγίες.

Δεν μπορώ να εξηγήσω τι λέει ο Γεωργέας. Και ο Καφές μέσα ήταν, το μασάζ ήταν μαζί. Ο αγώνας ήταν φυσιολογικός, αν δούμε το video ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλές ευκαιρίες και είναι φυσιολογικό να μπουν αυτά τα γκολ.

Αν έλεγε κάτι θα το ακούγαμε, μπροστά ήμασταν. Το πέναλτι δεν νομίζω ότι υπάρχει, δεν υπάρχει πέναλτι, το είπα και εκείνο το διάστημα. Τα άλλα δύο γκολ νομίζω ότι μπαίνουν, βλέπουμε χιλιάδες τέτοια γκολ.

Δεν ξέρω γιατί έγινε αλλαγή ο Γεωργέας, ούτε ο Καφές. Δεν θυμάμαι πόσο καθυστέρησε η ομάδα να βγει στον αγωνιστικό χώρο στο β’ ημίχρονο. Ο Καφές μπορούσε να τα ακούσει εκεί που ήταν. Δεν μπορώ να ξέρω τι είπε ο Γεωργέας. Νομίζω ότι είναι ψέματα. Δεν ακούστηκε κάτι, θα αντιδρούσαμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X