Κοτταρίδης: "Πρώτη φορά ακούω για στημένα ματς"

Κοτταρίδης: "Πρώτη φορά ακούω για στημένα ματς"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kotaridisΟ πρώην τερματοφύλακας της Βέροιας, Δημήτρης Κοτταρίδης ήταν αναπληρωματικός στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια το 2013. Στην κατάθεσή του στον ανακριτή ανέφερε:

«Ήμουν στον αγωνιστικό χώρο στην ανάπαυλα του αγώνα και δεν γνωρίζω κάτι. Δεν άκουσα τίποτα. Δεν πιστεύω ότι ειπώθηκαν αυτά τα πράγματα και ότι μπορεί να έγινε αυτό το πράγμα. Δεν μπορούσα να δω ποιος μπήκε στα αποδυτήρια.

Δεν κάναμε πολύ παρέα με τον Γεωργέα, μόνο τα τυπικά. Ο Νίκος είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και δεν μπορώ να πω αν λέει ψέματα. Δεν μπορώ να ξέρω αν τα δημιούργησε με τη φαντασία του, αλλά είναι ένας νορμάλ άνθρωπος. Το τι λέει ο Γεωργέας είναι δικό του θέμα. Και εγώ μπορώ να πω ότι είμαι αστροναύτης.

Στον αγώνα δεχτήκαμε πίεση από τον Ολυμπιακό και παίξαμε για το αποτέλεσμα και αν ήμασταν πιο τυχεροί θα το παίρναμε. Θεωρώ ότι ήταν καθαρό το παιχνίδι. Πρώτη φορά ακούω ότι στήθηκε το παιχνίδι και ότι στήνονται παιχνίδια. Μου έχει μείνει η εικόνα ότι το πέναλτι που δόθηκε, ήταν ανύπαρκτο. Ο προπονητής Καλαϊτζίδης ήταν ένας περίεργος άνθρωπος. Απότομος και απρόσιτος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X