Ο Χέρστον είπε το "ΝΑΙ" και η ΑΕΚ ετοιμάζεται να τον "ντύσει" και πάλι στα κιτρινόμαυρα

Να τα λέμε όλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakota herstonΟ σχεδιασμός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική σεζόν είχε έναν βασικό άξονα. Την παραμονή του Μαλίν Χέρστον στην ομάδα. Ο Αμερικανός όπως άλλωστε έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες, αποτελεί για τον Ντράγκαν Σάκοτα  το βασικό “γρανάζι” της κιτρινόμαυρης μηχανής.

Παίκτης με ηγετική προσωπικότητα που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο μέλλον και μοιάζει εύλογο πως ο Μαλίκ Χέρστον κατέχει κεντρικό ρόλο στα πλάνα του Ντράγκαν Σάκοτα για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Χέρστον έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση της ΑΕΚ για συμβόλαιο 1+1 με την Ένωση. Οι επαφές των τελευταίων ημερών είχαν θετική εξέλιξη και το προηγούμενο διάστημα ο Αμερικανός απάντησε ουσιαστικά θετικά στα όσα είχε συζητήσει με τον Μάκη Αγγελόπουλο.  Φαίνεται πως αποτελεί τυπική διαδικασία η ανανέωση του με την Ένωση, κάτι που θα γίνει πιθανόν τις  επόμενες ημέρες.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X