Η ΑΕΚ συζητά για να αποκτήσει τους 17χρονους γκαρντ Χρήστο και Αρτέμη Κούτρα

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Αρης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakota2Το ότι η ΑΕΚ έχει ρίξει τα δίχτυα της σε μικρές ηλικίες και παρακολουθεί τα πάντα που αφορούν σε πιτσιρικάδες, είναι γνωστό. Άλλωστε φαίνεται να ασχολείται με τον 16χρονο Δίπλαρο, αλλά και με άλλους παίκτες. Ενώ δεν είναι τυχαίο και το σκάουτινγκ του Ντράγκαν Σάκοτα σε τουρνουά με αθλητές μικρής ηλικίας.

Η Ένωση έχει αποφασίσει να ρίξει μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες, ενσωματώνοντας στον σύλλογο παίκτες που μπορούν τα επόμενα χρόνια να κάνουν την διαφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, οι κιτρινόμαυροι ασχολούνται “ζεστά” με δύο ακόμα ταλεντάκια, που αγωνίζονται στην επαρχία. Πρόκειται για τους Χρήστο και Αρτέμη Κούτρα, που διανύουν το 17ο χρόνο της ηλικίας τους και αγωνίζονται στον Απόλλωνα Πάτρας. Αμφότεροι είναι δίδυμοι και έχουν γεννηθεί το 1998. Ο Χρήστος Κούτρας μάλιστα ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων,  πέρυσι στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δύο παίκτες ήταν συμπαίκτες στον Έσπερο ΑΟΠΑ, μαζί με τον Δίπλαρο, παίκτη για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X