Ο Τζέφερσον που έφτασε μέχρι τη "σελεσάο"

Ο Τζέφερσον που έφτασε μέχρι τη "σελεσάο"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

jeffersonΟ Τζέφερσον Γκαλβάο ήταν ο βασικός γκολκίπερ της Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα, όπου η “σελεσάο” αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Παραγουάη. Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που είχε απασχολήσει την ΑΕΚ το 2007 και το 2008, ωστόσο ποτέ το ενδιαφέρον δεν είχε εξελειχθεί σε μεταγραφή. Ο 32χρονος Τζέφερσον αγωνίστηκε σε Τραμπζονσπόρ και Κόνιασπορ, καθώς ήθελε να κάνει το βήμα προς την Ευρώπη, ενώ από το 2009 επέστρεψε στη Βραζιλία και υπερασπίζεται την εστία της Μποταφόγκο με περισσότερες από 300 συμμετοχές!

Με την Εθνική έφτασε τα 21 ματς και είναι γεγονός πως κατάφερε να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, παρότι πρόκειται για μια προβληματική πλέον Εθνική Βραζιλίας. Η ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2007 αντί του Τζέφερσον είχε αποκτήσει τον Μαρσέλο Μορέτο, ενώ την επόμενη σεζόν, που ήταν ξανά υποψήφιος ο Βραζιλιάνος, επέλεξε τον Σεμπαστιάν Σάχα.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X