Χόλντεν: "Μεγάλος σύλλογος η ΑΕΚ με σπουδαίο κόσμο"

Χόλντεν: "Μεγάλος σύλλογος η ΑΕΚ με σπουδαίο κόσμο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

holdenO Τζέι Αρ Χόλντεν πέρασε από την Ελλάδα και την ΑΕΚ την αγωνιστική περίοδο 2001-2002 και έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Αμερικανός παλαίμαχος πλέον γκαρντ, βρίσκεται στο Ηράκλειο και με νέο ρόλο αυτό του ανιχνευτή ταλέντων για λογαριασμό των Πίστονς παρακολουθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19. Μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ και τον κόσμο της.

Αναλυτικά όσα είπε στον Sportfm 94.6:

-Θα γνωρίζετε, ασφαλώς, και τη νέα προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ μετά από αρκετά χρόνια…

«Ναι, έχω ενημερωθεί και χαίρομαι. Πιστεύω πως η ΑΕΚ θα τα πάει πολύ καλά στο μέλλον. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με σπουδαίο κόσμο. Ξέρω πως αντιμετώπισε στο παρελθόν κάποια διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, αλλά τώρα έχει τον κόουτς Σάκοτα και μια ομάδα ανθρώπων που προσπαθεί να τη χτίσει από την αρχή. Πιστεύω πως μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα στο μέλλον. Δεν μπορείς να περιμένεις πολλά αμέσως, γιατί χρειάζεται χρόνος, αλλά σταδιακά μπορεί να είναι ξανά στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X