"Σφήνα" Ολυμπιακού στην ΑΕΚ για Ανδρεόπουλο

"Aρέσει" ο Ανδρεόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

andreopoulos kerkyraΤο όνομα του Κυριάκου Ανδρεόπουλου βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό, όπως άλλωστε σας αποκάλυψε το enwsi.gr στις 28 Απριλίου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική ελπίδων μετά από μια εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε φορώντας τη φανέλα της Κέρκυρας, βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, αφού πρόκειται για έναν από τους πιο ελπιδοφόρους άσους στη χώρα μας και έδειξε ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλησαν εδώ και καιρό να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα, ώστε να έχουν άμεσα μια ακόμα αξιόπιστη λύση τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας. Παρά το γεγονός όμως ο Ανδρεόπουλος έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου με την ομάδα από το νησί των Φαιάκων δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες του enwsi.gr από ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην Κέρκυρα, στο παιχνίδι της απόκτησής του φέρεται να έχει μπει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει ως μοναδικό σκοπό να …χαλάσει τη μεταγραφή του νεαρού παίκτη στην ΑΕΚ. Αυτός φέρεται να είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία της Ένωσης με την Κέρκυρα. Όλα δείχνουν πάντως ότι πρόκειται για μια υπόθεση, η οποία σύντομα θα φτάσει στο τέλος της και θα αποδειχθεί σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X