Σε μετωπική σύγκρουση με ΕΠΟ προχωρά η ΑΕΚ που ασχολείται ενεργά και με ΕΕΑ

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

epo-εποΗ επιστροφή της ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία περιλαμβάνει προετοιμασία σε δύο μέτωπα: το αγωνιστικό, για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα μπορεί να είναι ανταγωνιστική για το πρωτάθλημα και το εξωαγωνιστικό, με την κατάρρευση του σάπιου παρασυστήματος που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο σκέλος η μάχη έχει ήδη αρχίσει και η μετωπική σύγκρουση της ΑΕΚ με την ΕΠΟ είναι μετωπική και φαίνεται πως θα πάει μέχρι τελικής πτώσεως. Γι’ αυτό και η ατάκα που λέχθηκε από «κιτρινόμαυρο» αξιωματούχο στην προοπτική εξόντωσης της ομάδας λόγω προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια, ήταν απόλυτη: «Ας έρθουν να μας υποβιβάσουν».

Η απόφαση της ΕΠΟ να συνδέσει και να καταδικάσει (με τελεσίδικο τρόπο) ΑΕΚ και Μελισσανίδη κρίνοντας πως υπάρχει σχέση – όταν η ίδια έκρινε προ λίγων εβδομάδων πως δεν υπήρχε ουδεμία σύνδεση – αποτελεί κάζους μπέλι. Βλέπετε, είναι διαδικασία που μπορεί να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Ο Ολυμπιακός έχει ποντάρει σε αυτή τη σύνδεση, μέσω του εξώδικου στην ΕΕΑ, και είναι φανερό πως έχει στην ΕΠΟ πολλούς πρόθυμους να τον στηρίξουν. Οι αγωγές προς τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, ήταν το πρώτο βήμα, αλλά η ΑΕΚ θα συνεχίσει σε ακόμα πιο έντονο ρυθμό το σκληρό ροκ, όπως φάνηκε και με τον ορισμό της νέας ΚΕΔ.

Παράλληλα, υπάρχει η υπόθεση στην ΕΕΑ, η οποία θα συζητηθεί και θα υπάρξει απόφαση την επόμενη εβδομάδα. Στην ΑΕΚ ασχολούνται έντονα και σε πολλαπλά επίπεδα με την υπόθεση και έχουν θορυβηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα από πληροφορίες που φτάνουν και οδηγούν σε συμπέρασμα πως μπορεί να υπάρξει επιβολή ποινής. Στην Ενωση εκτιμούν πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να φανερώνει παρουσία του Μελισσανίδη στην ΠΑΕ, καθώς το μετοχικό κεφάλαιο έχει καλυφθεί από τους Αγγελόπουλο, Γαντζούλα και την Ενωση Φίλων ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης εμφανίζεται μόνο στη Δικέφαλος 1924 ΑΕ, η οποία σχετίζεται αποκλειστικά με το γήπεδο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X