Kλάση και εμπειρία τα... όπλα του Γάλλου πορτιέρο Φρέι - Τσεκάρει και Σαλίν η ΑΕΚ

Kλάση και εμπειρία τα... όπλα του Γάλλου πορτιέρο Φρέι - Τσεκάρει και Σαλίν η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

frey-bursaΗ περίπτωση του τερματοφύλακα που θα υπερασπίσει τα γκολπόστ της ΑΕΚ τη νέα χρονιά έχει περάσει σε προτεραιότητα για τους ανθρώπους της ομάδας που θέλουν πριν κάνουν την τελική τους κίνηση να έχουν τσεκάρει με λεπτομέρεια κάθε στοιχείο των ποδοσφαιριστών. Πρόσφατα πάντως η Ένωση άρχισε να ασχολείται έντονα με την περίπτωση του Σεμπάστιαν Φρέι.

Πρόκειται για τον Γάλλο τερματοφύλακα με την τεράστια εμπειρία όλα τα προηγούμενα χρόνια. Έχοντας μάλιστα παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο, σε ομάδες όπως η Ίντερ, η Πάρμα η Φιορεντίνα και η Τζένοα, ενώ έχει χριστεί και διεθνής με την Εθνική Γαλλίας. Ο Φρέι δεν αγωνίστηκε φέτος στην Μπούρσασπορ, έχοντας πέρυσι όμως μια γεμάτη χρονιά με 27 συμμετοχές.Ο Φρέι έχει ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Τούρκους, αλλά δεν θέλει να παραμείνει άλλο στη συγκεκριμένη ομάδα.

Πρόκειται για μια περίπτωση παίκτη που μπορεί να δώσει τεράστια εμπειρία στην Ένωση. Μπορεί να διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, αλλά η θέση του τερματοφύλακα δεν απαγορεύει σε παίκτες αυτής της ηλικίας να παίζουν στο πιο υψηλό επίπεδο.

Μια ακόμα περίπτωση τερματοφύλακα που εξετάζει η ΑΕΚ είναι αυτή του Ρομέν Σαλίν, της Μαρίτιμο. Στα 31 του χρόνια ο Γάλλος αποτέλεσε τον βασικό γκολκίπερ των Πορτογάλων. Ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 27 συμμτοχές ενώ στην Πορτογαλία βρίσκεται από το 2010, όταν αγωνίστηκε στη Ναβάλ. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στη Λοριάν την περίοδο 2007-2008.

Απο κει και πέρα στην ΑΕΚ δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση του Βάγκνερ.  Το όνομα του 29χρονου Βραζιλιάνου είναι αλήθεια πως βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην ατζέντα της «Ένωσης», ωστόσο φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα η περίπτωσή του έχει κερδίσει πόντους και ο Ντα Σίλβα είναι μεταξύ των τελικών επιλογών του «Δικεφάλου», για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Ντα Σίλβα αποκτήθηκε από την Εστορίλ το καλοκαίρι του 2009 και φόρεσε τη φανέλα της για 6 σερί σεζόν, όντα βασικός και την χρονιά που ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία, αλλά και τις τρεις που ακολούθησαν στην Πριμέιρα Λίγκα, μετρώντας συνολικά 103 εμφανίσεις με τον πορτογαλικό σύλλογο.

Στην κιτρινόμαυρη ατζέντα παραμένει φυσικά και ο Χάβι Βάρας, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και απο ομάδες της Primera. Μπορεί να πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, αλλά στην ΑΕΚ θα κάνουν την προσπάθεια τους για να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

Ενώ ο Ντούσαν Κούτσιακ αποτελεί μια ακόμα επιλογή για τους ανθρώπους της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι ο Πολωνός βρίσκεται με τη Λέγκια στην προετοιμασία της ομάδας,  η ΑΕΚ θα ασχοληθεί με την περίπτωση του, όταν και αν καταφέρει να μείνει ελεύθερος.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X