Υπέγραψε στον Φάρο ο Κακιούζης

Εχασε στους τελικούς του Πρωταθλήματος Κύπρου ο Κακιούζης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kakiouzisΟ Μιχάλης Κακιούζης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Α2 με τον Φάρο Κερατσινίου, καθώς απάντησε θετικά στην εξαιρετική πρόταση που δέχτηκε από τον Βαγγέλη Τσάπα. Ο διοικητικός ηγέτης του Φάρου ανακοίνωσε τη μεταγραφή μέσω facebook και δεν ήταν εφικτό να κρύψει τον ενθουασιασμό του για τη συμφωνία με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

«Υπάρχουν στιγμές στην ζωή που δεν μπορείς να βρεις λόγια να τις Περιγράψεις ακριβώς…..
Γι’ αυτό κι εγώ σπάω το κεφάλι μου να βρω τρόπο να πλαισιώσω με λόγια την Ανακοίνωση της απόκτησης του Μιχάλη Κακιούζη στην ομάδα του Φάρου Κερατσινίου…!!!!!!!
Πως μπορεί μια ομάδα Α2 πλέον που πριν 3 καλοκαίρια ήταν στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ να περιγράψει την απόκτηση του Αρχηγού της Πρωταθλήτριας Εθνικής ομάδας του 2005????? Του Παγκόσμιου Πρωταθλητή εφήβων???? Τον Αρχηγό της Δευτεραθλήτριας Κόσμου Εθνικής ομάδας στην Σαϊτάμα που έριξε στο Καναβάτσο τους Αμερικανούς?????
Και άλλες άπειρες στιγμές σ επίπεδο συλλόγων????
Είναι πολύ δύσκολο να χωρέσουν όλα αυτά σε μια ανακοίνωση…..
Όποτε θα γράψω ότι πιο απλό μπορώ να γράψω….
Όλη η οικογένεια του Φάρου Κερατσινίου αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που θα έχει νέο Μέλος της τον Μιχάλη…….
Τον καλωσορίζουμε και ανυπομονούμε να τον δούμε με την blaugrana φανέλα όχι της Μπαρτσελόνα αυτήν την Φορά, αλλά του Φάρου Κερατσινίου…….
Γιατί είναι στιγμές που η αλήθεια μοιάζει ψέμα……..».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X