Ο Σαβέβσκι με τη φανέλα της Βαρντάρ (ΦΩΤΟ)

Ο Σαβέβσκι με τη φανέλα της Βαρντάρ (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vardar-βαρνταρΜε τη Βαρντάρ Σκοπίων κληρώθηκε ο ΑΠΟΕΛ στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ερυθρόμαυροι των Σκοπίων είχαν σπουδαίες επιτυχίες και στο παρελθόν (στις εγχώριες διοργανώσεις), πριν τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και μεγάλο αστέρι της Βάρνταρ στη δεκαετία του ’80, ήταν και ο πρώην παίκτης και προπονητής της ΑΕΚ, αλλά και της Ομόνοιας, Τόνι Σαβέφκσι και μετέπειτα ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι, γνωστός από την παρουσία του στον πάγκο του Παραλιμνίου και του Εθνικού Άχνας πριν από κάποια χρόνια.

Σαφέβσκι και Γιανέφσκι υπήρξαν ένα διάστημα και συμποδοσφαιριστές. Επί Σαβέφσκι, η Βάρνταρ κατέκτησε και το πρωτάθλημα Γιουγκοσλαβίας (το 1987, πριν πάει στην ΑΕΚ Αθηνών ο Σαβέφσκι) με προπονητή τον Στέφαν Μπόμπεκ, που είχε δημιουργήσει τον μεγάλο Παναθηναϊκό της περιόδου 1963-1966. Επίσης, ένας από τους μεγάλους «Γιούγκους» της δεκαετίας του ’90 ο οποίος θήτευσε στη Βαρντάρ, είναι ο Ντάρκο Πάντσεφ (διακρίνεται στη φωτό καθήμενος δεξιά κάτω).

Στη φωτογραφία (δεξιά πάνω) διακρίνεται και ο Ίλια Ναϊντόσκι (υπήρξε διεθνής αμυντικός, που πριν τον ερχομό του Σαμπανάντζοβιτς εμφανιζόταν ως μεγάλος στόχος της ΑΕΚ στις αρχές της δεκαετίας του ΄90), ο οποίος μετά τη Βάρνταρ έπαιξε στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου με τον Πάντσεφ και μαζί πανηγύρισαν το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1991.

Πηγή: sentragoal.philenews.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X