Στα «βυσσινί» ο Φροξυλιάς

Στα «βυσσινί» ο Φροξυλιάς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

froxyliasΣτην Ενωση Νέων Παραλιμνίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Φροξυλιάς, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των «βυσσινί».

Ο αριστεροπόδαρος άσος, ο οποίος τέθηκε εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ, συμφώνησε σε όλα με τους «βυσσινί» και θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Τάσος Μάρκου». Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 5 αγώνες, όλους ως αλλαγή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΝΠ ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Κύπριου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Φροξυλιά (28/6/93) ο οποίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο διάρκειας χρόνων. Η οικογένεια της Ένωσης καλοσωρίζει τον Δημήτρη και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Aνακοίνωση ΑΕΚ:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την συμφωνία για παραχώρηση του Δημήτρη Φροξυλιά με ελευθέρα μεταγγραφή στην ΕΝΠ.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X