«Αναψε φωτιές» ο Χουάν Κάλα στέλνοντας μήνυμα φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ

«Αναψε φωτιές» ο Χουάν Κάλα στέλνοντας μήνυμα φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

cala-καλαΗ ΑΕΚ ψάχνει κεντρικό αμυντικό, οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως ο Κάλα βλέπει θετικά την επιστροφή του και η φωτιά φούντωσε για τα καλά, με την επιλογή φωτογραφίας που έκανε σήμερα ο Ισπανός άσος. Ο Κάλα ανήρτησε φωτογραφία στο twitter φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ και κάνοντας με το χέρι του τη χαρακτηριστική κίνηση για το… «ΟΚ» και σχολίασε πως «Προπονούμε για να είμαι έτοιμος για την προετοιμασία»!

Το θέμα του Κάλα είναι γεγονός πως υπήρξε πολύ έντονο για την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, είχαν φτάσει σε προχωρημένες επαφές, αλλά δεν υπήρξε εν τέλει συμφωνία στο οικονομικό. Ετσι, ο Κάλα παρέμεινε στην Κάρντιφ και τελείωσε τη σεζόν στην πατρίδα του με τη φανέλα της Γρανάδα.

Μετά τον εξάμηνο δανεισμό στην ΑΕΚ (στο πρώτο μισό της περιόδου 2011/12), ο Κάλα καθιερώθηκε στη Σεβίλλη όπου ανήκε. Οι επιλογές του στη συνέχεια δεν αποδείχθηκαν οι ενδεδειγμένες και ο 26χρονος στόπερ δεν κατάφερε να στεριώσει κάπου. Είναι παίκτης με ηγετικά χαρακτηριστικά και γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, που θα μπορούσε να βοηθήσει την ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X