Απολογισμός και οργανόγραμμα για την επόμενη σεζόν στις Ακαδημίες της ΑΕΚ

Σεμινάριο από την Ακαδημία της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mitrotasios-zikos-μητροτασιος-ζηκοςΕδώ και λίγες ημέρες οι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών της ΑΕΚ βρίσκονται σε διακοπές, ωστόσο η δουλειά δεν σταματάει για τους ανθρώπους της ομάδας. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες ο Άκης Ζήκος με τους συνεργάτες του αναμένεται να έχουν σύσκεψη προκειμένου να κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Τόσο σε επίπεδο δουλειάς, όσο και αποτελεσμάτων όλων των τμημάτων.

Και μπορεί η βιτρίνα της ομάδας να είναι η Κ20 και η Κ17, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι έχουν ρίξει μεγάλο βάρος και στα υπόλοιπα τμήματα, όπου τις προηγούμενες ημέρες έγιναν πολλά δοκιμαστικά, με παίκτες από όλη την Ελλάδα.

Έτσι σε κάποια από τις επόμενες συναντήσεις το παρών θα δώσουν και όλοι οι προπονητές των τμημάτων, οι οποίοι και θα ενημερώσουν αναλυτικά για όλα όσα συνέβησαν από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα θα οριστεί και το οργανόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς. Θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργήσουν τα τμήματα, σε ποια γήπεδα θα γίνουν προπονήσεις και φυσικά θα γίνει κουβέντα και για το αν υπάρχει περίπτωση αλλαγή στη τεχνική ηγεσία κάποιων τμημάτων.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X