Τα 120.000 ευρώ του Κατσίβελη και η... προοπτική ΑΕΚ

Τα 120.000 ευρώ του Κατσίβελη και η... προοπτική ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÊÁÔÓÉÂÅËÇÓ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÑÇÓ  (ÐËÅÉ ÏÖ BASKET LEAGUE 2014-2015)Ο Δημήτρης Κατσίβελης είναι πολύ κοντά στο να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ, μετά από μια πενταετία του στον Ολυμπιακό.

Μια πενταετία δίπλα σε μεγάλους παίκτες που τον… έψησαν, τον γαλούχησαν και του έδωσαν εμπειρίες που τον έκαναν καλύτερο.

Ο 24χρονος στο πλάι του Σπανούλη και του Μάντζαρη βελτιώθηκε (κατέκτησε δύο φορές Ευρωπαϊκό, Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος) και τώρα αναζητά ομάδα να του δώσει χρόνο συμμετοχής για να δείξει τις ικανότητες του.

Ο Κατσιβέλης στον ΟΣΦΠ έπαιρνε περίπου 120.000 ευρώ ετησίως και στην ΑΕΚ το κασέ θα πέσει κάτω από τα 100.000 ευρώ. Η Βασίλισσα του δίνει την ευκαιρία να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και να μπορέσει να αναδειχθεί μέσα από μία ομάδα που θα επιστρέψει δυναμικά στο ελληνικό μπάσκετ. Και εκεί ήταν το σημείο – κλειδί για τον νεαρό πλέι μέικερ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X