Η ΑΕΚ πάει στο ΥΠΑΠΕΝ με πλήρη φάκελο

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo11Εστω και με καθυστέρηση, η ΑΕΚ ξεπέρασε ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο για το όνειρο της κατασκευής του νέου γηπέδου. Σήμερα το πρωί οι υπεύθυνοι της Ενωσης παρέλαβαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας τις καθαρογραμμένες και τελεσίδικες αποφάσεις, με τις οποίες απορρίπτονται οι δύο αιτήσεις (του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και των «17») για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Διαδικασία τυπική, αλλά εξόχως σημαντική για να απελευθερωθούν οι διαδικασίες.

Ηδη, στην ΑΕΚ ετοιμάζονται ώστε αύριο πρωί πρωί να καταθέσουν τις δύο αποφάσεις στο ΥΠΑΠΕΝ, ώστε να συμπληρωθεί ο φάκελος για την οικοδομική άδεια. Είναι το τελευταίο έγγραφο που απέμενε για την ηγεσία του Υπουργείου, ώστε να εγκρίνει την άδεια της ΑΕΚ και να προχωρήσει τις διαδικασίες. Από τη στιγμή που το θέμα θα περάσει από τον Υπουργό, θα δοθεί προς δημόσια διαβούλευση και έπειτα η ΑΕΚ θα πάρει στα χέρια της την πολυπόθητη οικοδομική άδεια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X