Tην άλλη εβδομάδα κυκλοφορούν τα διαρκείας της ΑΕΚ για την Super League

Tην άλλη εβδομάδα κυκλοφορούν τα διαρκείας της ΑΕΚ για την Super League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)Η ΑΕΚ επέστρεψε στην φυσική θέση της. Είναι ξανά στην Super League μετά από δύο χρόνια απουσίας και έτοιμη να αντιμετωπίσει ξανά τους συνήθεις αντιπάλους της, μετά από μια διετία… ταλαιπωρίας ανά την Ελλάδα.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στην Super League με στόχους πρωταθλητισμού όπως έχει ανακοινώσει η ίδια η διοίκηση της. Και σε αυτή την προσπάθεια μεγάλο και σημαντικό ρόλο θα έχει ο κόσμος της. Οπώς πάντα, όπως κάθε χρόνο.

Και μεγάλη δύναμη, ως είθισται, δίνουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ έχει… δουλέψει όλο το προηγούμενο διάστημα το θέμα των διαρκείας και είναι έτοιμη.

Αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να είναι όλα έτοιμα για την παρουσίαση και για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς (2015/16), που θα βρει ξανά την ΑΕΚ στην Super League.

Οι τιμές αναμένεται να είναι προσιτές (με βάση τα δεδομένα της Super League και την δυναμική της ΑΕΚ πια) για τον κόσμο της Ενωσης, ενώ θα υπάρχουν ξανά ειδικά πακέτα.

Αναφορικά με το σλόγκαν των διαρκείας είναι… έτοιμο και έχει να κάνει με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Super League και την συμβολή του κόσμου σε αυτή.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X