Προχωρά για τον Τζιμπούρ

Παραμένει «καψούρα» ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzimpour-τζιμπουρΟσο καιρό η ΑΕΚ αναζητούσε επιθετικούς που θα κάνουν τη διαφορά και θα αποτελούσαν το βαρύ πυροβολικό της ομάδας για τη νέα χρονιά, υπήρχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού η περίπτωση του Ράφικ Τζιμπούρ. Φαίνεται πως πλέον πλησιάζει η ώρα ο Αλγερινός να φύγει από το επίπεδο της σκέψης και να υπάρξουν πράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ μπαίνει ξανά γερά στο κόλπο για τον «τρομοκράτη» και επιχειρεί να μπει «σφήνα» στον ΑΠΟΕΛ και να τον ντύσει ξανά στα «κιτρινόμαυρα».

Είναι δεδομένο πως οι Κύπριοι θέλουν να παραμείνει ο Τζιμπούρ στην ομάδα τους και να διεκδικήσουν εκ νέου την παρουσία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παρά τις σχετικές πληροφορίες, η πρόταση είναι ικανοποιητική οικονομικά με το δέλεαρ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ωστόσο, ο Τζιμπούρ δεν έχει κρύψει ποτέ τη φιλοδοξία του να επιστρέψει στην ΑΕΚ και να ολοκληρώσει τη δουλειά που έχει αφήσει στη μέση, οδηγώντας την ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ανάλογη πίστη στις ικανότητες του Τζιμπούρ, δίχως κανέναν ενδοιασμό, έχει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Εχετε ενημερωθεί για τον ενθουσιασμό και την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει τον Αλγερινό ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει απλά πως η υπόθεση μπορεί να κλείσει ανάμεσα τους με πολύ γρήγορο και απλό τρόπο. Και φαίνεται πως οι εξελίξεις μπορεί να είναι πολύ άμεσες για να γίνει η μεγάλη μεταγραφή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X