Ο άγνωστος Βασιλαντωνόπουλος στο enwsi.gr: το αγαπημένο 7, ο Αλβες, οι παρέες

Εντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον δεξιό μπακ του Απόλλωνα, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vasilantonopoulos-βασιλαντωνοπουλοςΑκόμα δεν το έχει πιστέψει. Λογικό, εάν αναλογιστεί κάποιος πως μέχρι πριν από λίγες ημέρες ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έψαχνε τρόπο να βγει στον ποδοσφαιρικό ήλιο και συζητούσε την πρόταση ανανέωσης από τον Απόλλωνα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον είδε και πείστηκε πως πρέπει να αποκτηθεί, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τα έκανε όλα πολύ απλά. Ο 23χρονος άσος είναι πλέον παίκτης της ΑΕΚ και ετοιμάζεται να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Η πρώτη του κίνηση δείχνει πολλά. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, αναζήτησε το τηλέφωνο του Δημήτρη Μπουρουτζίκα ώστε να πάρει πρόγραμμα για το διάστημα της άδειας. Πριν ξεκινήσει η πιο όμορφη περίοδος της ζωής του, το enwsi.gr μίλησε μαζί του και σας παρουσιάζει όσα θέλετε να ξέρετε για το νέο αστεράκι της ΑΕΚ. «Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου φαίνεται σαν ψέμα. Ακόμα και τώρα που έχει κλείσει η μεταγραφή, μου φαίνεται απίστευτο. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθάω πάντα την ομάδα μου».

Ο Βασιλαντωνόπουλος ανήκει στην κατηγορία των…κολλημένων με τη μπάλα. Αριστος μαθητής μέχρι το λύκειο (με 17-18 μέσο όρο) τα άφησε όλα πίσω για τη στρογγυλή θεά. Του αρέσει ως νούμερο το 7 και το θέλει πάντα να περιλαμβάνεται στον αριθμό της φανέλας του. Θαυμάζει τον Λιονέλ Μέσι, αλλά τώρα έχει είδωλο – ελέω θέσης – τον Ντάνι Αλβες. Του αρέσει το ποδόσφαιρο πάνω από ομάδες και ήδη έχει τους πρώτους κολλητούς εντός ΑΕΚ, με τους οποίους πήγαινε για καφέ: Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Βούρας και άλλοι θα τον καλοδεχθούν στη νέα πρόκληση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X