Πρόταση της ΑΕΚ στη Τσβετάνοβα

TSVETANOVAΣτον Ολυμπιακό θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η κορυφαία διαγώνιος του περσινού πρωταθλήματος, Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα.

Η διεθνής Βουλγάρα μετά από μια φοβερή χρονιά με τον Πανναξιακό, έδωσε τα χέρια με τις «ερυθρόλευκες» για την επόμενη σεζόν, παρότι είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή της Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, ενώ στο λιμάνι κατέληξε κιαι η Εμμανουηλίδου.

Η έλευση της Τσβετάνοβα στο λιμάνι σημαίνει, ουσιαστικά, τη λύση της συνεργασίας με την Ιβάνα Νέσοβιτς.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση της Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα. Η διεθνής Βουλγάρα βολεϊμπολίστρια η οποία αγωνίζεται με επιτυχία τόσο ως διαγώνιος όσο και ως ακραία, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Ολυμπιακό.

Σύντομο βιογραφικό.
Η Τσβετάνοβα γεννήθηκε στις 11 Απριλίου 1991, έχει ύψος 1,85μ και βάρος 69κ. Ξεκίνησε την καριέρα της από τις ακαδημίες της Τσσκα Σόφιας και ήταν μέλος της πρώτης ομάδας της, από το 2008 έως το 2011. Από το καλοκαίρι του 2011 άρχισε να αγωνίζεται για την Τίργκου Μούρες της Ρουμανίας μέχρι και το 2014, ενώ πέρσι αγωνίσθηκε στην ομάδα του Πανναξιακού με την οποία κατάφερε να αναδειχθεί καλύτερη διαγώνιος στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Τίτλοι
3 Πρωταθλήματα Βουλγαρίας (2008, 2010, 2011)
3 Κύπελλα Βουλγαρίας (2008, 2010, 2011)
».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X