Το παρασκήνιο με Βασιλαντωνόπουλο και το τηλεφώνημα του Μελισσανίδη που τα άλλαξε όλα

Το παρασκήνιο με Βασιλαντωνόπουλο και το τηλεφώνημα του Μελισσανίδη που τα άλλαξε όλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vasilantonopoulos1-βασιλαντωνοπουλοςΚάθε μεταγραφή, έχει τη δική της ιστορία. Τα δικά της μικρά ή μεγάλα μυστικά. Στην περίπτωση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου και της συμφωνίας του με την ΑΕΚ, το «μυστικό» ήταν ένα. Όπως σας αποκαλύπτει το enwsi.gr, όλα έγιναν μέσα σε μία στιγμή. Οσο απαιτήθηκε να σηκώσει το τηλέφωνο ο 23χρονος άσος και να καταλάβει πως στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που του γνωστοποιούσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Από εκεί και έπειτα, όλα κύλησαν αστραπιαία. Ο Βασιλαντωνόπουλος δεν χρειάστηκε ούτε καν να σκεφτεί προτού απαντήσει θετικά. Με σεβασμό και δέος προς τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, έδειξε ανυπόμονος να υπογράψει δίχως να σκεφτεί καν θέμα διαπραγμάτευσης. Αλλωστε, η ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα της Ενωσης συνήθως περνά μία φορά στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή και δεν πρέπει να τη χάσει.

Ο Βασιλαντωνόπουλος είχε πρόταση ανανέωσης από τον Απόλλωνα. Αλλά ήταν ελεύθερος και αυτό αφήνει έκθετη την ομάδα της Ριζούπολης για την επιθετικότατη ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον του (κάτι που δείχνει γιατί η ΑΕΚ δεν ήθελε να ανέβουν οι τόνοι και το enwsi.gr αναφερόταν χθες μόνο σε έντονο ενδιαφέρον). Η υπόθεση είχε κλείσει, αλλά λόγοι τακτικής απαιτούσαν να μην ανέβει το θέμα, ώστε να μη συμβούν όσα συνέβησαν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X