Ροντρίγκο Γκάλο: «Από πέρυσι με ήθελε η ΑΕΚ. Στόχος μας η κορυφή»

Αυτά είναι τα αγωνιστικά έργα και οι ημέρες του Ροντρίγκο Γκάλο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

galoΟ Ροντρίγκο Γκάλο βρίσκεται στη Βραζιλία αυτές τις μέρες και σε συνέντευξή του στην O’Globo αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, αλλά και στο πέρασμά του από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Για την ΑΕΚ:

«Λόγω οικονομικών προβλημάτων η ΑΕΚ βρέθηκε στην 3η κατηγορία. Τώρα επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτό. Από πέρυσι ήρθαν σε επαφή μαζί μου, αλλά τότε δεν φτάσαμε σε συμφωνία. Το ενδιαφέρον τους επέστρεψε και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Η ΑΕΚ είναι σπουδαία ομάδα και έχει βλέψεις για την κορυφή στην Ελλάδα».

Για την εμπειρία του στην Πορτογαλία με την Πάσος Φερέιρα:

«Τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάει καλύτερα. Δεν είχα κάνει προετοιμασία και αυτό έπαιξε ρόλο στους τραυματισμούς μου. Είχα δύο τραυματισμούς και ουσιαστικά τους πρώτους τρεις μήνες ήμουν εκτός δράσης. Λίγο πριν το τέλος της σεζόν τραυματίστηκα ξανά, αλλά όσο αγωνίστηκα έκανα καλά ματς. Πέτυχα ένα όμορφο γκολ με τη Σπόρτινγκ, ενώ νικήσαμε την πρωταθλήτρια Μπενφίκα. Η ομάδα έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα. Παραλίγο να βγει στην Ευρώπη και χάσαμε αυτή την ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική».

Ο Γκάλο συνεχίζει τις διακοπές του στο Άκρε, στα σύνορα Βραζιλίας – Περού.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X