Ο Απόλλωνας απέκλεισε από την αποστολή και ζητά τα…ρέστα από τον Βασιλαντωνόπουλο

Εντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον δεξιό μπακ του Απόλλωνα, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vasilantonopoulos-βασιλαντωνοπουλοςΗ συμφωνία της ΑΕΚ με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο είναι δεδομένη, αλλά στην ΑΕΚ ήξεραν τα περίεργα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν επιθυμούσε να γίνει γνωστή. Στην Ενωση ανησυχούσαν για τους κινδύνους που αντιμετώπιζε ο 23χρονος παίκτης ενόψει της σημερινής αναμέτρησης του Απόλλωνα με την Παναχαϊκή και τους γνωστούς τύπους που έχουν πρόβλημα με οτιδήποτε αφορά την ΑΕΚ. Και δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.

Ο Βασιλαντωνόπουλος τέθηκε αιφνιδιαστικά εκτός αποστολής του Απόλλωνα, ενώ υπολογιζόταν ως βασικός για το παιχνίδι. Η διοίκηση του Απόλλωνα μάλιστα τον έδωσε βορά στον κόσμο, με μια ιδιαίτερα επιθετική ανακοίνωση. «Φοβού τους ευεργετηθέντες. Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ ότι ο ποδοσφαιριστής Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό άλλης ΠΑΕ, η οποία κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα μας και αγωνιζόταν στους αγώνες play off, οι οποίοι όπως γνωρίζουμε όλοι συνεχίζονται ακόμα και σήμερα. Κατόπιν αυτού ο ποδοσφαιριστής αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας μας για τον σημερινό αγώνα με την Παναχαϊκή. Άλλωστε το κεφάλαιο Απόλλων έκλεισε οριστικά για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Και είναι ευτύχημα που ο νεαρός παίκτης δεν έχει άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις, που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X