Εντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον δεξιό μπακ του Απόλλωνα, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο

Εντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον δεξιό μπακ του Απόλλωνα, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vasilantonopoulos-βασιλαντωνοπουλοςΗ ΑΕΚ θέλει παίκτες 11άδας που θα κάνουν τη διαφορά, αλλά αναζητά και ταλαντούχους Ελληνες που θα αποτελέσουν επένδυση για το παρόν και το μέλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 23χρονο δεξιό μπακ του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο. Πρόκειται για παίκτη που εντυπωσίασε στις φετινές αναμετρήσεις με τους «κιτρινόμαυρους», καλύπτοντας όλη την πλευρά και δείχνοντας εντυπωσιακό δυναμισμό και εκρηκτικότητα.

Ο Βασιλαντωνόπουλος καθιερώθηκε φέτος από τον Βοσνιάδη ως δεξιός μπακ, αλλά μέχρι πέρυσι στην Παναχαϊκή αγωνιζόταν ως επιθετικός. Είναι παίκτης με πολύ δυναμικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του και η ΑΕΚ μπορεί να επενδύσει πάνω του για να έχει μία λύση σε όλη τη δεξιά πλευρά για το μέλλον. Τις επόμενες μέρες είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις με τον 23χρονο άσο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X