Εξωτερικό και Α1 ερίζουν για τον Νικολαΐδη

Νικολαϊδης: Θα το παλέψουμε, τελικός γιορτή"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikolaidisΟ Παναγιώτης Νικολαΐδης αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας χάντμπολ τα τελευταία δύο χρόνια. Ειδικά φέτος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τις άλλες ομάδες που έχουν αρχίσει να “ενοχλούν” τον παίκτη με προτάσεις.

Η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη μια πρώτη επαφή μαζί του, εκφράζοντας την επιθυμία της να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Καλή διάθεση υπάρχει, ωστόσο η θεωρία από την πράξη απέχουν αρκετά με τον παίκτη να μην έχει πάρει ακόμα τις οριστικές του αποφάσεις. Ο αριστερός ίντερ του “Δικεφάλου” βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων ενώ υπάρχουν και προτάσεις από το εξωτερικό, γεγονός που δεν τον αφήνει αδιάφορο. Βρίσκεται άλλωστε σε μια ηλικία που θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα και μια καριέρα στο εξωτερικό αποτελεί σίγουρα όνειρο κάθε αθλητή.

Ειδικότερα όταν αγωνίζεται σε πολύ δύσκολες συνθήκες, όπως έγινε φέτος στην ΑΕΚ είναι λογικό να εξετάζει την προοπτική να διεκδικήσει μια καριέρα εκτός συνόρων. Παρόλα αυτά ο ίδιος έχει δείξει αν μη τι άλλο πως εκτιμάει, σέβεται και τιμάει την φανέλα που φοράει και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να φύγει από την ΑΕΚ χωρίς να συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Για αυτό και δίνει προτεραιότητα στη νυν ομάδα του, περιμένοντας άμεσα μια ξεκάθαρη πρόταση τόσο για τη νέα χρονιά όσο και για τις φετινές εκκρεμότητες που αποτελούν και ένα σημαντικό “αγκάθι” στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Ο Νικολαΐδης έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας χάντμπολ όμως περιμένει και η ΑΕΚ να δείξει έμπρακτα την διάθεση της να τον κρατήσει. Ειδικά σε αυτή την φάση, ο Γιάννης Αρβανίτης δεν θα ήθελε με τίποτα να σκεφτεί το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη και όλα θα ξεκαθαρίσουν στις επαφές που θα γίνουν τις επόμενες ώρες.

Πηγή: ΩΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X