Ζωντανά από την ΕΡΤ το χάντμπολ

Ζωντανά από την ΕΡΤ το χάντμπολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΖωντανά θα μεταδοθεί από την Δημόσια Τηλεόραση ο αγώνας Ελλάδα-Βέλγιο για τα προκριματικά του EURO 2018.

Η διοίκηση της ΕΡΤ έκανε αποδεκτό το αίτημα της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και ο αγώνας της Εθνικής Ανδρών κόντρα στο Βέλγιο για τα προκριματικά του EURO 2018 θα μεταδοθεί ζωντανά.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 14 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο «Σπίτι του χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης. Η επιστροφή της Εθνικής ομάδας στην Δημόσια Τηλεόραση μετά από 3,5 χρόνια αποτελεί σημαντική επιτυχία για το άθλημα. Οι τελευταίοι αγώνες που κάλυψε ζωντανά η Δημόσια Τηλεόραση (μέσω της ΕΤ-3) ήταν απέναντι σε Κύπρο και Βοσνία στις 4 και 15 Ιανουαρίου 2012 ξανά στο «Σπίτι του χάντμπολ».

Θυμίζουμε πως στην 20άδα της Εθνικής που προετοιμάζεται στη Θεσσαλονίκη συμμετέχει και ο τερματοφύλακας του ΔΙΚΕΑ, Τάσος Τσακνής, γιος του νέου προέδρου της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή.
Πηγή: sentragoal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X