Νέα συνάντηση των νομικών της ΑΕΚ με τους μάνατζερ του Βάργκας για το χάπι εντ

Ραντεβού για τον Βάργκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vargas-βαργκαςΗ μεταγραφή μοιάζει δεδομένη, αλλά δεν μπορεί να είναι ποτέ τελεσίδικη όσο εκκρεμεί η υπογραφή των συμβολαίων. Ο Ρόναλντ Βάργκας μπορεί να θεωρείται εν δυνάμει παίκτης της ΑΕΚ, αλλά πρέπει να διευθετηθεί το ζήτημα με την υπογραφή του στα συμβόλαια που έχει καθυστερήσει ήδη σημαντικά τη διαδικασία. Γι’ αυτόν τον λόγο από το πρωί υπάρχει νέα συνάντηση των νομικών της Ενωσης με τους εκπροσώπους του άσου από τη Βενεζουέλα, ώστε να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Όπως έχετε ενημερωθεί, το πρόβλημα αφορά στη διαφορά ώρας και το «σφιχτό» πρόγραμμα του Βάργκας, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Χιλή με την Εθνική Βενεζουέλας, ενόψει του Κόπα Αμέρικα. Μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί δυνατό να υπάρξει συνεννόηση και ο Βάργκας να διαβάσει και να αποστείλει υπογεγραμμένους τους όρους της συμφωνίας του με την ΑΕΚ, αλλά υπάρχει πεποίθηση πως αυτό θα συμβεί σήμερα και το θέμα θα κλείσει και τυπικά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X