Σαρικόπουλος: "Βελτιώθηκα με τον Ποπς"

Σαρικόπουλος στο enwsi.gr: "Να συσπειρωθούμε και να αντιδράσουμε σωστά" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sarikopoulosΟ Ζήσης Σαρικόπουλος, ένας από τους τρεις παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ΑΕΚ και έχουν δεδομένη τη θέση τους στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, μίλησε στο ΑΡΤ:

Για τη φετινή σεζόν: «Υπάρχει πικρία, αλλά δεν είναι αποτυχημένη η σεζόν. Είναι η πρώτη φορά σε ομάδα μου που ο στόχος άλλαξε τέσσερις φορές. Είναι περίεργο. Βρισκόμαστε σε μια ομάδα που υπάρχει δεδομένα πίεση. Υπάρχει απαίτηση. Καλώς ή κακώς είσαι η ΑΕΚ. Δεν έχεις την πολυτέλεια να μην χτυπάς παιχνίδια. Έγιναν οι κατάλληλες προσθήκες, σκεφτήκαμε το “ταβάνι” μας, με τον Ολυμπιακό κερδίζαμε στο ΣΕΦ μέχρι το 39. Ήταν θέμα χημείας, αφομοίωσης το πώς πήγε η σεζόν».

Για την ενίσχυση της ΑΕΚ μέσα στη χρονιά: «Κάθε μέρα η προπόνηση ήταν μια μάχη. Τρομερός συναγωνισμός. Ήμουν ευτυχής που ήμουν συμπαίκτες με τον Ποπς. Κορυφαίος σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Με βελτίωσε η δουλειά μαζί του».

Για την επόμενη χρονιά: «Υπάρχει ένα υγιές πλάνο, λογικά και θα υπάρχει και μεγαλύτερη σαφήνεια για την επόμενη σεζόν. Εμείς, μόλις επιστρέψαμε στην Α1, βλέπουμε όλοι πώς ενδιαφέρονται, πώς ανακαλύπτουν και αναγνωρίζουν στην Ευρώπη τη δουλειά που κάνει η διοίκηση, το πόσο έχει αγκαλιάσει ο κόσμος την προσπάθεια».

Για το ποιους θα ήθελε συμπαίκτες: «Το ιδανικό θα ήταν να μείνουν όλοι, από εκεί και πέρα δεν είναι θέμα δικό μου. Για μένα, μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, είχαμε τον καλύτερο ελληνικό κορμό. Μπορεί να είμαστε μόνο τρεις με συμβόλαια στην ομάδα, αλλά θα είμαστε σύντομα παραπάνω. Έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες. Ο κόουτς έχει ξαναβρεθεί στην ίδια θέση. Θα είμαστε παραπάνω από πλήρεις με 2 παίκτες σε κάθε θέση. Είμαι αισιόδοξος».

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να μπει «σφήνα» στους τελικούς: «Να σπάσει τη μονοτονία; Γιατί όχι; Μακάρι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X