Τέλος εποχής για τον Σταθόπουλο

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

epoΠαρελθόν αποτελεί από την ΕΠΟ ο Αριστείδης Σταθόπουλος, έπειτα από 24 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στα κοινά της Ομοσπονδίας.

Το μέχρι πρότινος μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ (ο αρχαιότερος παράγοντάς της) και πρώην αντιπρόεδρος υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία θα συζητηθεί και θα επικυρωθεί στο ΔΣ της 10ης Ιουνίου.

Η επιστολή-παραίτησης

Με την παρούσα επιθυμώ να σας υποβάλλω και παρακαλώ όπως κάνετε αποδεκτή την παραίτησή μου τόσο από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ, όσο και από τη θέση του Προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας και πάσα άλλη σχετική με το ποδόσφαιρο ενασχόλησή μου.

Με εκτίμηση, Αριστείδης Σταθόπουλος
Προχθές ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης επέβαλε στον Αριστείδη Σταθόπουλο, που είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, την απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο αλλά και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι με τον πρώτο περιοριστικό όρο δεν ήταν υποχρεωτική η παραίτησή του από την ΕΠΟ. Όπως έχει διεμηνύσει ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς στους κατηγορούμενους παράγοντες της Ομοσπονδίας, άλλωστε, δεν θα μπορούν να πάρουν μέρος στα συμβούλια της ΕΠΟ αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να παραιτηθούν.

Την προηγούμενη ημέρα από την απολογία του στον Γιώργο Ανδρεάδη, ο Αριστείδης Σταθόπουλος είχε υποβάλει και την παραίτησή του από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, στην οποία τα τελευταία χρόνια είναι πρόεδρος.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X