Δέλλας: «Μας προβληματίζει αυτή η εικόνα, δεν αρέσει ούτε σε εμάς»

ΦΩΤΟ από το Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellasΑνακουφισμένος από το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχασε σήμερα παρότι βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας, αλλά συνάμα και προβληματισμένος για το γεγονός ότι η Ενωση για ακόμη ένα ματς στα πλέι ο απείχε από τις καλές εμφανίσεις στην κανονική διάρκεια.

«Νομίζω ότι έγινε ένα καλό ματς σήμερα και από τις δύο ομάδες με ανοιχτό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο είχαμε πολλά προβλήματα και δώσαμε στον αντίπαλο δικαιώμα να βγει πολλές φορές στην κόντρα. Δεχθήκαμε δύο φθηνά γκολ, το 2ο και το 3ο. Αν κάτι είναι θετικό είναι είναι η θέληση μας να μην φύγουμε με άδεια χέρια . Έχει καλλιεργηθεί αυτό πια στην ομάδα. Πρέπει να διορθώνουμε τα λάθη μας. Στο δεύτερο ήμασταν κυρίαρχοι και προσπαθούσαμε να μην βγει στη κόντρα ο αντίπαλος και βρει αντεπιθέσεις. Το 2ο γκολ ήρθε σε κακό σημείο, αλλά εκεί που πιστέψαμε ότι το γυρνάμε δεχθήκαμε φθηνό γκολ αλλά ωραίο γκολ. Μετά δείξαμε θέληση μην φύγουμε με άδεια χέρια από εδώ. Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτε. Θέλουμε μία νίκη για την πρωτιά. Αυτός είναι ο στόχος πλέον, αφού ήρθε η άνοδος» είπε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ και όταν ρωτήθηκε για τα αίτια της μέτριας εικόνας σχολίασε «Σίγουρα μετρά για την εικόνα μας ότι είμαστε στο τέλος της περιόδου. Είμαστε 300 μέρες στο γήπεδο. Παίζουμε με καλές ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο στα πλέι οφ. Ψάχνουμε καθημερινά να αλλάξουμε την εικόνα μας. Και εμάς μας προβληματίζει και δεν μας αρέσει. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Και οι αντίπαλοι είναι στο γήπεδο. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε για την βελτίωση συνέχεια.

Ποδόσφαιρο χωρίς λάθη δεν υπάρχει. Οποιος κάνει τα λιγότερα κερδίζει. Αυτό έμαθα στο ποδόσφαιρο. Όπως έχω πει δίνουμε ευκαιρία σε όλους».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X