Μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο: «Μαζί και στην πτήση της ΑΕΚ για την κορυφή»

Μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο: «Μαζί και στην πτήση της ΑΕΚ για την κορυφή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

10155687_933706710004141_1333675385436062071_nΜε ένα μήνυμα της μέσω των social media η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόσμο που στάθηκε κοντά της σε αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια στην Γ’ εθνική και στην Football League. Δύο χρόνια που ήταν αρκετά επίπονα για τον κόσμο της Ενωσης που είδε την ομάδα του για πρώτη φορά να μην βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Ωστόσο, ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν εκεί. Σε κάθε πιθανό και απίθανο μέρος της Ελλάδας για να στηρίξει την ΑΕΚ, όπως και σε όλα τα εντός έδρας. Με διαρκείας που έσπασαν… ρεκό και τα απλά εισιτήρια που είναι το ίδιο πολύτιμα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παράλληλα, καλεί πλέον τους Ενωσίτες για την… πτήση για την κορυφή. Δηλαδή να στηρίξουν την ΑΕΚ και αυτό το καλοκαίρι στην μεγάλη επιστροφή της στην Super League. Εκεί που επιστρέφει για να διεκδικήσει τίτλους πια ως πρωταγωνίστρια.

Αναλυτικά:

«Ενα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο!

Για την τόσο μεγάλη στήριξη της οποίας έτυχε η ομάδα μας σε αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια της Γ’ Εθνικής και της Football League. Eνα μεγάλο ευχαριστώ και προς τους κατόχους διαρκείας αυτής της διετίας, οι οποίοι κατέρριψαν κάθε ρεκόρ, αλλά και προς τον Ενωσίτη οπαδό με το απλό εισιτήριο από το υστέρημά του, που συνέβαλλε στη διατήρηση της δυναμικής της ομάδας μας στα χρόνια της υπομονής…

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας και στην επιστροφή, αλλά και στην πτήση προς την κορυφή. Οταν το δικό μας ευχαριστώ και η ανταπόδοση θα γίνει πλέον χειροπιαστή πραγματικότητα!».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X