Προθεσμία στον Τζιμπούρ

Τζιμπούρ: "Εμείς παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

djebbourΌσο πιο γρήγορα μάθουν στον ΑΠΟΕΛ τι σκοπεύει να κάνει ο Ράφικ Τζιμπούρ, τόσο πιο άνετα θα μπορούν να προγραμματίσουν τις επόμενες κινήσεις στη γραμμή κρούσης.

Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που η διοίκηση γνωστοποίησε στον Αλγερινό επιθετικό την πρότασή της αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων και έθεσε, μάλιστα, χρονοδιάγραμμα δύο εβδομάδων για να πάρει την απάντηση. Σαν να του λένε, δηλαδή: «Ράφικ, δεν θα γίνει σίριαλ».

Επομένως, μέχρι την Κυριακή αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσει το κεφάλαιο Τζιμπούρ, όπως ασφαλώς και των υπόλοιπων παικτών για να γνωρίζουν στον ΑΠΟΕΛ για το πού βαδίζουν στον προγραμματισμό. Ο χρόνος, δηλαδή, μετρά αντίστροφα.

Η πρόταση στον Αλγερινό για την ανανέωση του συμβολαίου προβλέπει μείωση απολαβών και μπόνους σε περίπτωση υλοποίησης των στόχων εντός και εκτός συνόρων. Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει, το περσινό deal είχε κλείσει στις 350.000 ευρώ, συν 150.000 ευρώ πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ με 17 τέρματα (14 στο πρωτάθλημα, 3 στο κύπελλο) δεν έχει δώσει ξεκάθαρο στίγμα για το τι σκέφτεται. Η μόνη αλήθεια τούτη τη στιγμή, είναι πως κανένας δεν γνωρίζει ποιες είναι οι ακριβείς του προθέσεις, παρόλο που είχε πει προσφάτως πως περνά καλά στον ΑΠΟΕΛ και έχει άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο.

Το κλίμα αβεβαιότητας είναι υπαρκτό, η κατάσταση ρευστή και όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Η ανανέωση του συμβολαίου με τον «τρομοκράτη» ήταν και παραμένει η πιο δύσκολη, πλην όμως η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κλείσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το συντομότερο.

Προφανώς και έλαβε υπόψιν της και την τακτική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια η πλευρά του Αλγερινού για την εξάντληση όλων των χρονικών περιθωρίων πριν από ανάλογες αποφάσεις.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X