Καθημερινές οι επαφές της ΑΕΚ για τους παίκτες που έχει ψηλά στη μεταγραφική λίστα

Έγινε ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στη Νιούελς για τον Σκόκο, μετά το νέο τραυματισμό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

scoccoΤα ονόματα που αποτελούν πιθανούς μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ, πέφτουν …βροχή και στην ΑΕΚ καλούνται να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Οι κιτρινόμαυροι έχουν ορίσει  σε τι θα κινηθούν και έχουν κάνει και τα πρώτα βήματα.

Οι επαφές των κιτρινόμαυρων με την πλευρά των ποδοσφαιριστών που τους ενδιαφέρουν είναι πλέον σε καθημερινή βάση. Μόνο με αυτόν τον τρόπο άλλωστε θα μπορέσουν να τους πείσουν να «ντυθούν» στα κιτρινόμαυρα.

Κάθε μέρα που περνάει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προχωράει τις διαπραγματεύσεις με μάνατζερ και παίκτες. Με τον Νάτσο Σκόκο να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και τον Ντιέγκο Μπουονανότε να έπεται.

Πρόκειται για τις δύο πιο «εμπορικές» περιπτώσεις που όμως έχουν και τις μεγαλύτερες δυσκολίες. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης είναι σε ανοικτή γραμμή τόσο με την πλευρά του «υδραυλικού» μέσου της Νιούελς, όσο και με τον έτερο Αργεντινό που αγωνίζεται στην Κίλμες.

Προσπαθώντας να τους πείσει να φορέσουν τα κιτρινόμαυρα. Φυσικά και οι δύο προαναφερθέντες δεν είναι και οι μοναδικοί που απασχολούν την Ένωση ενόψει της επόμενης χρονιάς. Άλλωστε από το enwsi.gr έχετε διαβάσει για διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για αρκετές θέσεις της ενδεκάδας.

Είναι σαφές όμως και δεδομένο ότι δουλεύονται παράλληλα και άλλες περιπτώσεις, προκειμένου σιγά σιγά να υπάρχουν και αποτελέσματα στις όποιες επαφές γίνονται.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X