Λέτσας: "Εξαιρετική δουλειά στην ακαδημία της ΑΕΚ"

Λέτσας: "Εξαιρετική δουλειά στην ακαδημία της ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

letsasΟ προπονητής της ΑΕΚ κάτω των 15 ετών, Σταύρος Λέτσας, μίλησε στη Nova μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Ένωσης με τη Γουέστ Μπρομ (1-1) για το Elite Neon Cup.

«Το τουρνουά είναι εξαιρετικό, αναμφίβολα το καλύτερο που θα μπορούσαμε να πάρουμε μέρος στην Ελλάδα. Η εικόνα της ΑΕΚ ήταν καλή τόσο με την Παρτιζάν, όσο και με τη Γουέστ Μπρομ. Είμαστε ευχαριστημένοι, καθώς τα παιδιά έδειξαν ότι δεν υστερούν σε σχέση με τους ξένους παίκτες, αλλά αντίθετα υπερτερούν σε αρκετά σημεία. Η ΑΕΚ δουλεύει εξαιρετικά στην ακαδημία της. Πρωτεργάτης είναι ο Άκης Ζήκος και γίνεται πολύ καλή, συντονισμένη δουλειά με σκοπό να αναδείξουμε ταλέντα. Χρειάζεται ήθος, επίσης να είναι βάση η καλή νοοτροπία, ώστε να αναπτυχθεί σωστά ένας ποδοσφαιριστής και στην ομάδα μας έχουμε παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν μελλοντικά σε υψηλό επίπεδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X