Οι Σέρβοι βάζουν την ΑΕΚ στο κόλπο της απόκτησης του μέσου της Παρτιζάν, Μάρκοβιτς

Οι Σέρβοι βάζουν την ΑΕΚ στο κόλπο της απόκτησης του μέσου της Παρτιζάν, Μάρκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

markovicΠολλά είναι τα ονόματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες εβδομάδες σαν μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ. Άλλωστε η λίστα με τους παίκτες που έχει στη διάθεση του ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι μεγάλη και περιλαμβάνει όλες τις θέσεις της ενδεκάδας.

Χθες υπήρξε νέο δημοσίευμα που έκανε λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον αριστερό μπακ της Παρτιζάν, Βολκόφ, ένα όνομα ωστόσο που δεν ακούγεται για πρώτη φορά.

Σήμερα πάντως οι Σέρβοι αναφέρουν πιθανό στόχο της Ένωσης και τον Σάσα Μάρκοβιτς. Πρόκειται για τον 24χρονο μέσο της Παρτιζάν τον οποίο φαίνεται να θέλουν και άλλες ομάδες από το εξωτερικό.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μάρκοβιτς και ο Βολκόφ φαίνεται να απασχολούν την ΑΕΚ, της οποία τεχνικός διευθυντής είναι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο Μάρκοβιτς αγωνίστηκε φέτος σε 17 παιχνίδια, έχοντας σημειώσει και δύο γκολ. Ο σερβικός Τύπος τον εμπλέκει σε μεταγραφικά σενάρια, μαζί και άλλους συμπαίκτες του από την πρωταθλήτρια Σερβίας. Το συμβόλαιο του με την Παρτιζάν ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X