Φαβορί η "Βασίλισσα" για να πάρει την 4η Wild Card και να παίξει στην Ευρωλίγκα

Η πιο «γλυκιά» προπόνηση για τους Γιώργηδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek basket omadaΗ ολική επαναφορά της ΑΕΚ στο κορυφαίο επίπεδο του μπάσκετ είναι πολύ πιθανό πλέον να μετουσιωθεί με την επιστροφή της Ένωσης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση την επόμενη σεζόν.

Η Ευρωλίγκα έχει αποφασίσει να δώσει τέσσερις wild cards για την ερχόμενη διοργάνωση και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SPORTIT, μεγάλο φαβορί για την μία εξ’ αυτών είναι η Ένωση.

Αρχικά, οι τέσσερις χώρες που είχαν επιλεγεί για να πάρουν τις wild cards ήταν η Τουρκία, η Γαλλία, η Γερμανία και η Αγγλία. Επειδή όμως στο… Νησί δεν υπάρχει καμία ομάδα που να μπορέσει να σταθεί στο επίπεδο της διοργάνωσης το τέταρτο “πάσο” έχει μείνει προς το παρόν “ορφανό”.

Η Ευρωλίγκα ψάχνει για εναλλακτικές, αφού θέλει ένα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτή τη στιγμή δείχνει ότι καταλήγει στην ΑΕΚ. Μια ιστορική ομάδα, με πολύ κόσμο, από χώρα με μπασκετική παράδοση, η οποία δείχνει στην πράξη ότι κάνει μια σοβαρή επένδυση.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε για 100% ειλλημένη απόφαση της Ευρωλιγκά, είναι όμως δεδομένο ότι η περίπτωσή της Ένωσης δεν παίζει απλώς σοβαρά, αλλά τη δεδομένη στιγμή συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες!

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν η Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια θα εκπροσωπηθεί και πάλι από τρεις ομάδες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Όσον αφορά την Τουρκία, η μάχη για το “χρυσό εισιτήριο” αναμένεται να δοθεί ανάμεσα σε Καρσίγιακα και Νταρουσάφακα.

Πηγή: sportit

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X