Πήρε άδεια ο Ηρακλής για την Super League

Πήρε άδεια ο Ηρακλής για την Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papathanasakisΑν και η αρχική ενημέρωση των ανθρώπων της ΕΠΟ, ανέφερε πως η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί αύριο, εν τέλει η Ελληνική Ομοσπονδία, γνωστοποίησε πως χορηγεί άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League, στον Ηρακλή.

Την πιο ευχάριστη είδηση άκουσαν σήμερα οι φίλοι του Ηρακλή, αφού όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, στους “κυανόλευκους” χορηγήθηκε άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

Oι άνθρωποι της ομάδας, με συντονισμένες κινήσεις, κατάφεραν να πείσουν την αρμόδια επιτροπή για τις όποιες αμφιβολίες είχε και έτσι πλέον οι “κυανόλευκοι” θα μπορούν να σχεδιάσουν τα πλάνα τους, όπως ακριβώς επιθυμούν, αφού δεν θα έχουν κανένα περιορισμό σε ό,τι αφορά την μεταγραφική τους ενίσχυση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Έκανε δεκτή την έφεση και χορήγησε την άδεια συμμετοχής τόσο για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) όσο και για την Β΄ Εθνική Κατηγορία (Football League) περιόδου 2015-2016 στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X