Οι επευφημίες, τα χαμόγελα και τα…φίδια που έκαναν αίσθηση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ακόμα ένα βήμα προς το όνειρο (VIDEO - ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

erga filadelfeia 5Το enwsi.gr βρέθηκε από νωρίς και σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρουσιάζοντας εικόνες και βίντεο από τη συνέχιση των εργασιών στο οικόπεδο όπου στεγαζόταν το γήπεδο της ΑΕΚ. Η αφαίρεση των διαφημιστικών πινακίδων αποτέλεσε ακόμα ένα σημαντικό βήμα και έπεται η περίφραξη του χώρου. Το enwsi.gr πληροφορήθηκε και σας μεταφέρει όσα συνέβησαν στο περιθώριο των εργασιών και έδειχναν τον ενθουσιασμό και την…παράνοια για το γήπεδο.

Είχε φανεί και από το παρελθόν, πως είναι τόσο μεγάλος ο πόθος των Ενωσιτών για το νέο γήπεδο, που φτάνει ακόμα και η παρουσία λίγων ανθρώπων στον χώρο για να τους προκαλέσει ενθουσιασμό. Φανταστείτε τώρα που βλέπουν συνεργεία. Είναι εντυπωσιακό, πως κάθε εργασία γίνεται δεκτή με επευφημίες και χειροκροτήματα. Ο κόσμος δείχνει να χαίρεται κάθε στιγμή και δείχνει πως μόλις στηθεί το εργοτάξιο, θα υπάρχουν και καθημερινά…θεατές των έργων.

Βέβαια, τα ευτράπελα δεν λείπουν. Κάποιοι έχουν δει με κακό μάτι την αλλαγή που επιχειρεί η ΑΕΚ στο στάτους της τελευταίας δεκαετίας. Ετσι, ξαφνικά ακούστηκαν φωνές και γκρίνιες από μια κυρία, κάτοικο γειτονικής πολυκατοικίας, η οποία παραπονέθηκε για την αφαίρεση των πινακίδων. Γιατί; «Γιατί χωρίς πινακίδες θα βγουν τα…φίδια από το γήπεδο και θα μπουν στα σπίτια μας», είπε αφήνοντας σύξυλους άπαντες. Και μόνο χάρη στην παροιμιώδη ηρεμία των Νίκου Στράτου και Στέλιου Σεραφείδη επείσθη πως δεν υπάρχει κανένας τέτοιος κίνδυνος.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X