Περνούν από «κόσκινο» όλες τις περιπτώσεις και κάνουν το τελικό ξεκαθάρισμα

Ξεκινά από την Ουγγαρία και καταλήγει σε Αργεντινή και Βραζιλία ο "Μίλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic1-μιλοβανοβιτςΕίναι αλήθεια ότι στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ υπάρχουν ουκ ολίγα ονόματα, για τις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας. Είναι δεδομένο επίσης ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν εξετάσει με κάθε λεπτομέρεια τις περισσότερες από αυτές. Πλέον όμως βαδίζουμε στη τελική ευθεία αυτής της διαδικασίας, αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Οι κιτρινόμαυροι μετά τους Σιμόες και Γκάλο, έχουν στα υπόψιν τους κάποιες ακόμα περιπτώσεις που τους έχουν προταθεί. Και πλέον καλούνται να κάνουν το τελικό ξεκαθάρισμα. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, αφού στην ΑΕΚ θέλουν να τελειώνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με τις μεταγραφές των παικτών που θα βοηθήσουν τη νέα χρονιά.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος περνούν από «κόσκινο» τις περιπτώσεις αυτές και αναμένεται να πάρουν τις τελικές αποφάσεις. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ παρακολούθησε χθες το παιχνίδι τη Χάιντουκ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και είχε τα μάτια του στραμμένα στους δύο αμυντικός της ομάδας του Σπλιτ, Γκόραν Μίλοβιτς και τον Μάριο Μάλοτσα.

Οι δυο αυτοί ποδοσφαιριστές προτάθηκαν στην ΑΕΚ και ασφαλώς δεν αποτελούν προτεραιότητα στην μεταγραφική λίστα. Ο «Μίλο» ειχε την ευκαιρία να τους δει από κοντά και δεν αποκλείεται σήμερα να πάει να δει κάποιο άλλο ματς από τα δύο που υπάρχουν στο πρόγραμμα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X