Πάνε στην ΟΥΕΦΑ για Ολυμπιακό και Μαρινάκη

 Ο Μαρινάκης πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

marinakis Βαγγέλης Μαρινάκης ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δεν πιστεύουν σε πρωτοβουλίες της ΕΠΟ για την εμπλοκή του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη στην «εγκληματική οργάγωση» και έτσι σκοπεύουν να πάνε το θέμα στην UEFA! Με το κατηγορητήριο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, να έχει ως κατηγορούμενο τον Βαγγέλη Μαρινάκη για δωροδοκία στον αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ζητήσει την μη επικύρωση της βαθμολογίας, καθώς ο Ολυμπιακός εμπλέκεται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «LiveSport» στον Παναθηναϊκό δεν πιστεύουν ωστόσο πως η ΕΠΟ θα ασχοληθεί με το θέμα και έτσι σκέφτονται να πάνε την υπόθεση μόνοι τους στην UEFA, με φόντο την περίπτωση της Φενέρ.  Ο Παναθηναϊκός θα θέσει θέμα στο συμβόλιο της Super League την Τετάρτη (13/5) για την επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής περιόδου. Οι «πράσινοι» θα στηριχθούν στο ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι κατηγορούμενος από τον ειδικό ανακριτή, καθώς σε περίπτωση τιμωρίας του Ολυμπιακού μπορούν μέσω των play offs να πάρουν το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Όπως φαίνεται το «τριφύλλι» δεν θα… παίξει μόνο του, καθώς και στον ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθούν στην ίδια γραμμή με το θέμα της βαθμολογίας, ενώ και στο μυαλό των ανθρώπων του Δικεφάλου βρίσκεται η UEFA. Πάντως στην περίπτωση της Φενέρμπαχτσε η τουρκική ομοσπονδία δεν ήθελε να επιβληθούν ποινές στην ομάδα, όμως η UEFA έστειλε δικό της επιθεωρητή στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα η Φενέρ να μείνει στη συνέχεια εκτός Ευρώπης για δύο χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X