Ο Τίγρης έσπασε το απόστημα

Η πρώτη νίκη του Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis1-μελισσανιδηςΗ «είδηση» έψαχνε μέρες να διοχετευθεί. Το έψαχναν, το συζητούσαν, τελικά το έριξαν στην αγορά. Ο Μελισσανίδης είναι εκείνος που κατέθεσε ενόρκως και άνοιξε την υπόθεση του στημένου ματς του Ολυμπιακού με τη Βέροια. Και αυτό τους φαίνεται περίεργο. Προσπαθούν να δώσουν την αίσθηση πως πρόκειται για προσωπική κόντρα, θα συνεχίσουν τις ευθείες επιθέσεις στην ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη, θα τον στοχοποιήσουν όσο κανέναν άλλον σε αυτήν την υπόθεση.

Αναμενόμενο. Τα καρποφόρα δέντρα χτυπούν. Ξέρουν καλά ποιος είναι ο Μελισσανίδης, ποια είναι η δυναμική της ΑΕΚ και αντιλαμβάνονται πως είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να ξεριζώσει από τη ρίζα το σαθρό σύστημα. Ο Μελισσανίδης έχει δείξει πως φορά παντελόνια και τα τιμά. Δεν θα έκανε ποτέ παιχνίδι με ένα τόσο σοβαρό θέμα. Με το όνομα του, με την υπογραφή του, με το θάρρος της άποψης του, πήγε και κατέθεσε ένορκα στον εισαγγελέα.

Ετσι κάνουν οι μάγκες. Ετσι θα έπρεπε να λειτουργεί όποιος δεν έχει να κρύψει κάτι. Να μην κρύβεται πίσω από…καφέδες και άλλες ιστορίες που δείχνουν πόσο έχει σαπίσει το σύστημα. Οποιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, όποιος είναι καθαρός, ας το αποδείξει. Ετσι και αλλιώς λίαν συντόμως θα κληθεί για να εξηγήσει τα ανεξήγητα. Και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσουμε ή να διαβάσουμε όσα θα υποστηρίξει ο Βαγγέλης για να πείσει πως δεν έχει σχέση με τον Φαταούλ.

Ξέρετε και κάτι άλλο; Δεν θα μπορούσε αυτή η υπόθεση να ανοίξει από άλλον παράγοντα. Δεν υπάρχει κανένας Αλαφούζος, κανένας Σαββίδης, κανένας προπονητής ή παίκτης που θα μπορούσε να σηκώσει το βάρος. Μόνο ο Μελισσανίδης και η ΑΕΚ. Αυτοί που έχουν νιώσει στο πετσί τους την αδικία, που τους έχουν κλαπεί τίτλοι, παίκτες, ακόμα και το γήπεδο, μπορούν να εκφράσουν την ανάγκη για ισονομία. Και μόνο ένας παράγοντας με βαρίδια θα μπορούσε να κάνει τέτοια κίνηση.

Ο Μελισσανίδης έκανε την αρχή. Υπήρξαν επιβεβαιώσεις από πρωταγωνιστές εκείνου του θλιβερού αγώνα. Τώρα εμφανίζονται διάφορα. Εδώ επί μέρες άπαντες ασχολούνταν με τη Βέροια και κανείς δεν σκεφτόταν το λογικό. Πως το τανγκό και το στήσιμο, δεν γίνεται ποτέ από έναν. Χρειάζεται δύο και υπάρχει μία ομάδα που ωφελήθηκε τα μέγιστα στη διαδικασία. Οπως και σε πολλά ακόμα παιχνίδια αυτά τα χρόνια.

Τις επόμενες ημέρες, ο πόλεμος λάσπης κατά του Μελισσανίδη (και έμμεσα εις βάρος της ΑΕΚ) θα κορυφωθεί. Οσο οι Ενωσίτες μένουν κλεισμένοι στην εσωστρέφεια τους και ασχολούνται με το πόσα γκολ διαφορά θα παίρνει τις νίκες η ομάδα, πόσο θα είναι το μπάτζετ για τις μεταγραφές, εάν το χορτάρι είναι καλά κουρεμένο και οι φανέλες καλοσιδερωμένες, βλέπουν τα δεντράκια και όχι το δάσος. Εδώ επιχειρείται μία επανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το κάλεσμα αφορά άπαντες.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X