Στην ΑΕΚ βλέπουν την περίπτωση του 27χρονου Ραούλ Νάβας για το κέντρο της άμυνας

Στην ΑΕΚ βλέπουν την περίπτωση του 27χρονου Ραούλ Νάβας για το κέντρο της άμυνας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

raul navas-ραουλ ναβαςΕδώ και μέρες είναι γνωστό πως στις μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ βρίσκεται η απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν έναν παίκτη με ηγετικά χαρακτηριστικά, που θα μπορεί να ηγηθεί της άμυνας και να κατευθύνει τους συμπαίκτες του. Τέτοια επιλογή φαίνεται πως είναι ο Ραούλ Νάβας, ο 27χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ που βρίσκεται ψηλά στις επιλογές της Ενωσης για τα στόπερ.

Ο Ραούλ Ροντρίγκεζ Νάβας όπως είναι το πλήρες όνομα του, αποτελεί τέκνο της Ακαδημίας της Σεβίλλης. Ακολούθησε το…αγροτικό του στη Βαγιαδολίδ και πέρασμα από τη Θέλτα Β που άρχισε να γίνεται γνωστός. Από εκεί τον απέκτησε η Εϊμπάρ, με την οποία έκανε δύο εντυπωσιακές σεζόν στη δεύτερη κατηγορία. Το καλοκαίρι η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν έχασε την ευκαιρία και τον απέκτησε ως ελεύθερο, αλλά προτίμησε να τον αφήσει για μία χρονιά δανεικό στην Εϊμπάρ.

Ο 27χρονος άσος μετρά φέτος 27 συμμετοχές με ένα γκολ, έχει πάρει εννιά κίτρινες κάρτες και δύο κόκκινες στη μάχη που δίνει η Εϊμπάρ για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Σοσιεδάδ έχει τα δικαιώματα του για τρία ακόμη χρόνια, αλλά η ΑΕΚ μπορεί να μπει στο παιχνίδι για την απόκτηση του με μεταγραφή ή δανεισμό. Είναι παίκτης με αλτικότητα, δυναμισμό και καλή αντίληψη μέσα στο γήπεδο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X