Δύο αλλαγές και μια... επιστροφή στην 11αδα της ΑΕΚ έδειξε ο Δέλλας στη δοκιμή

"Μονομαχία" Ντούνη με Ζόριτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

grontisΗ εικόνα της ΑΕΚ για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στα πλέι οφ δεν ήταν στα (υψηλά) φετινά στάνταρ της ομάδας. Ωστόσο, ήρθε νίκη και αυτό μετρά στο τέλος. Ομως, ο Τραϊανός Δέλλας που δημοσίως έδειξε τον προβληματισμό του για την μέτρια εμφάνιση στην σημερινή δοκιμή ενδεκάδας έδειξε ότι προσανατολίζεται σε δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων» για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο (19:00) για τα πλέι οφ της Football League.

Σύμφωνα με αυτές τις αλλαγές οι Μακόλεϊ Κρισάντους και Βαγγέλης Πλατέλλας μένουν εκτός ενδεκάδας και Μάρκος Ντούνης και Δημήτρης Γροντής μπαίνουν σε αυτή, ενώ ο Χρήστος Αραβίδης γυρίσει στην θέση του σέντερ φορ όντας και ο πρώτος σκόρερ με 19 γκολ πια και θαυμαστή αποτελεσματικότητα.

Πιο αναλυτικά ο Δέλλας έβαλε στη σημερινή δοκιμή τον Μπακάκη δεξιά στην άμυνα, τον Πεταυράκη αριστερά και τους Κολοβέτσιο – Τζανετόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Το δίδυμο Γιόχανσον – Ανάκογλου δεν… έσπασε, με τον Ντούνη να παίζει δεξιά, τον Γροντή σε ελεύθερο ρόλο, τον Μπαρμπόσα αριστερά και τον Αραβίδη ξανά σε θέση σέντερ φορ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X